3 tips til din bilferie

RELATEREDE ARTIKLER

Skal du snart på bilferie, og har du ikke den store erfaring med at kør-selv ferie, har vi her nogle gode råd til dig.

Overvej også at tage på rundrejse på Sri Lanka.

Få din bil gjort klar til ferien

For det første er det jo essentielt, at du vælger at tage afsted i en bil, der rent faktisk kan køre. Derfor kan det være en god idé at køre forbi din lokale mekaniker, så du kan være sikker på, at alt er, som det skal være.

Der kan selvfølgelig ske et uheld på vejen, og det kan du ikke forhindre hjemmefra. Men du kan forhindre så mange andre problemer med din bil, hvis du bare lige sørger for at give den et sundhedstjek, inden du kører fra Danmark af.

Læs mere om Sri Lanka mad her.

Book overnatninger hjemmefra

Dernæst kan det også være en god idé at vælge at booke dine overnatninger hjemmefra. Det gælder både de overnatninger, du måske har brug for undervejs på din tur, men også overnatninger på det hotel, den campingplads eller hvor du nu vælger at holde din ferie, når du er kommet frem til din destination.

Det ville jo være ærgerligt at komme frem for at finde ud af, at der er fuldt booket. Derfor kan det være smart lige at booke dine overnatninger på forhånd, så det problem ikke opstår på undervejs på din ferie.

Udnyt at du har en bil med på ferien

Sidst, men ikke mindst, bør du også huske at udnytte, at du har en bil med på din ferie, når du er kommet frem til din destination. Med en bil har du jo mulighed for at komme rundt og se en masse ting, du ellers ikke har lige så nemt ved, hvis du fx er turist med fly.

Så udnyt at du kan køre rundt og se så mange spændende ting, nu hvor du har en bil med dig. Det kan give adgang til så mange andre oplevelser, end dem du bare lige kan få i det lille område, du bor ved.

Læs også disse artikler

Sandrandøje eller Hipparchia Semele

Sandrandøjen eller på latin Hipparchia semele er en sommerfugl af Takvingefamilien, som er vidt udbredt i Europa. Det...

Kløverblåfugl – Glaucopsyche alexis

Kløverblåfugl på latin Glaucopsyche Alexis er en mindre sommerfugl af Blåfuglefamilien. Arten er udbredt i det meste af Europa især mod øst...

Okkergul Randøje – Coenonympha pamphilus

Okkergul randøje eller på latin Coenonympha pamphilus er en sommerfugl, som tilhører Takvingefamilien og er mest udbredt i Eurasien og det nordvestlige...