Bedste hjemmelavede agn til havkat

RELATEREDE ARTIKLER

Fiskeri efter havkat er en god måde at skabe variation på dine fisketure. Uanset om du er en erfaren lystfisker eller en absolut nybegynder, kan du spare mange penge ved at forberede din egen hjemmelavede madding og tilføje masser af glæde til dit næste fiskeeventyr. I dette blogindlæg vil vi diskutere nogle af de bedste hjemmelavede agn til havkat og give dig tips til at sikre, at dit fiskeagn bliver så effektivt som muligt. Så lad os komme i gang! En populær metode til fiskeri efter havkat er at bruge kyllingelever som madding. Du skal blot skære kyllingeleverne i små stykker og sætte dem på din krog. Kyllingeleverens fede karakter gør dem meget attraktive for havkat, og de er også ret nemme at holde på krogen. Hvis du fisker i et område med meget vegetation. Når fiskebilen vender tilbage til dit område, kan du tilmelde dig vores gratis tjeneste for at modtage meddelelser. Hos fiskebil vil du aldrig gå glip af det igen.

 

Det er en god idé at bruge en kroge med modhager for at hjælpe med at holde kyllingeleverne på plads.

 

En anden glimrende mulighed for hjemmelavet madding til havkat er levende elritser. Hvis du kan fange levende elritser i det område, du fisker, kan de være en meget effektiv agn. Havkatte tiltrækkes af bevægelsen af levende agn, så det kan være en god måde at lokke dem til at bruge elritser på. Træk elritsen på krogen gennem læberne eller næsen, og sørg for at bruge en lille krog, så elritsen ikke sluger den.

 

Du kan også bruge regnorme som madding til havkat. Du skal blot grave nogle regnorme op fra din have eller gård og sætte dem på krogen. regnorme er en af havkatters yndlingsføde, og de er også nemme at holde på krogen. Hvis du fisker i et område med meget vegetation.

 

Det er en god idé at bruge en kroge med modhager for at hjælpe med at holde regnormen på plads.

 

Havkat er også tiltrukket af lugten af blod, så at bruge blod som agn kan være en meget effektiv metode til fiskeri efter havkat. Du kan bruge frisk blod, eller du kan købe blodbete i de fleste fiskeforretninger. Hvis du vælger at bruge frisk blod, skal du blot indsamle noget blod fra et nyligt dræbt dyr og blande det med vand til en pasta. Derefter påfører du pastaen på din krog og kaster din line ud.

 

Endelig kan du også bruge forberedt madding, der er specielt beregnet til havkat. Disse agn er ofte lavet af fiske- eller kyllingelever, og de er formuleret til at være meget attraktive for havkat. Du kan købe forberedt madding til havkat i de fleste fiskeforretninger, eller du kan bestille det online.

 

Læs også disse artikler

Det Hvide W – Satyrium w-album sommerfugl

Det hvide W eller Satyrium w-album er en sommerfuglaf Blåfuglefamilien, som typisk er tilknyttet træsorten Elm i skovbryn. Der er ret udbredt...

Sådan skaber du gode levevilkår for insekterne

De fleste voksne mennesker kan huske, at der i deres barndom var masser af insekter som bier, sommerfugle og guldsmede....

Kompostbeholdere: En nem og effektiv løsning til bæredygtigt havebrug

At have en bæredygtig have er en god måde at tage ansvar for miljøet og hjælpe med at bevare vores planet til kommende generationer....