En tur i skoven og hjem i en hængekøje

RELATEREDE ARTIKLER

Efter en lang dag i skoven med børnene er det skønt at slappe af og det kan du gøre med en udendørs hængekøje. Der bliver du stadig ude i naturen, men kan tilbagelænet nyde de mange indtryk på bedste vis. En hængekøje er lige det du har brug for til din have.

Fredag hentes børnene tidligt i skolen og så går turen til sommerhus. Det er bare om at få køreturen overstået og få pakket ud. Det giver en helt anden ro at komme væk fra sin lejlighed eller hus – hvor der altid er en opgave der venter. Ind i bil eller tog og op til naturen – stress og jag skal ud af kroppen og afløses af frisk luft, duften af græsplæne og nåletræ, sandstrand og hav. Den danske natur skal nydes.

En eftermiddag i hængekøje

Men når lørdag er gået med tidlig tur til stranden og afløses af lang tur i skoven. SÅ skal de mange indtryk fordøjes. Så er det blevet tid til at ungerne går til den lokale kiosk og henter is – eller lige skal have lidt mobil- eller fjernsynstid. For I er også kommet på landet for at slappe af. Her en hængekøje det perfekte supplement til haven. Du kan finde de bedste hængekøjer & hængestol hos www.haengekoje.dk

Hygge i hængekøje

Hæng i og stress af

Det eneste der kan være er kampen om hængekøjen. For hvem skal lave mad og hvem skal have hængekøjen. Det kan heldigvis løses med nem take out og to hængekøjer. For det er også vigtigt at nyde naturen og hinanden som par. Så mens børnene leger playstation, spiller bold, slår græs eller smut på stranden – så har I hver jeres hængekøje.dk Det er også en måde at komme ind i naturen. Mærke sin vejrtrækning mens I stille ruller fra side til side. Det er når du kommer ned i kroppen, at alle de andre indtryk fra naturen kommer til sin ret. Du kan pludselig høre fuglene synge og blæsten i træerne. Du kan høre brumbasserne, der har en fest i syrenerne. Du kan dufte alle havens dufte som lavendel, rose, Jasmin, hyld og så naturligvis de føromtalte syrener. De kan efter lidt regn være helt bedøvende.

Nyd naturen og hinanden

Det gælder om at tanke op inden turen går hjem søndag. Derfor er det vigtigt både at være aktiv og komme rund, men i særdeleshed også at passe på jer selv og nyde hinanden og ikke mindst de utroligt mange indtryk I får når I er i sommerhus, på tur ved stranden og skoven. Så tag springet op i hængekøjen og nyd friheden. Mærk at tyngdekræften slipper og få den velfortjente afslapning i den bedste ramme – svajende mellem to træer og til lyden af fuglefløjt og duften af syrener.

Læs også disse artikler

Gul Høsommerfugl – Colias Hyale

Gul høsommerfugl som på latin hedder Colias hyale er en sommerfugl af Hvidvingefamilien. Den er særligt udbredt i Europa.

Terningsommerfugl – Hamearis lucina

Terningsommerfuglen også kaldet Hamearis lucina på latin er en mørk sommerfugl i familien metalmærker. De findes i mange farver og former uden...

Okkergul Pletvinge – Melitaea cinxia

Den Okkergule pletvinge eller på latin Melitaea cinxia er en sommerfugl af Takvingefamilien, som er meget udbredt i nogle dele af Europa,...