Giv skrotbilens reservedele vinger

RELATEREDE ARTIKLER

Hvis ens bil er ved at være et affløjet eksemplar, så er det tid til at finde en måde at afvikle den på, som bliver så skånsom som muligt for klima, miljø og pengepung. Bilen er jo bygget op af en masse små enkeltdele, som muligvis, i mange tilfælde, stadig fungerer, selvom helheden som sådan er kaput. Disse reservedele skal naturligvis ikke smides ud, hvis andre kan bruge dem ti at holde liv i deres biler. Det er er oppe i tiden med genbrug, også når det kommer til bilerne. 

Den moderne ophugger går altid en bil grundigt igennem for brugbare autoreservedele, inden han ophugger den. Disse reservedele kan bruges i andre biler, og på den måde indgå i en cyklus, hvor de enkelte dele holder længere og går videre ind i nye sammenhænge. Det lægger sig utroligt godt ind i tidens trend om at genanvende alle dele af et produkt, således at der ikke skal bruge energi og ressourcer på at fremstille nye. Det giver rigtigt god mening at fokusere på genbrug i vor tid. 

Find reservedele online 

Hos autoparts24.dk kan man søge efter reservedele til specifikke modeller, og dermed redde sin gamle bil fra ophugning, og måske give den et par gode år mere. Det er supersmart, at man på den måde har skabt en markedsplads, hvor man kan finde autoreservedele, og ophuggere, der er interesseret i at registrere disse reservedele, så de kan findes af interesserede. 

Livsforlængende løsdele 

Man kan sammenligne dette system med organdonation i lægeverdenen, hvor man anvender organer fra døende, som stadig kan fungere, til at indoperere i syge mennesker, som kan redde livet med et nyt organ. Her er det bare biler, der bliver leverandører af reservedele til andre biler, og dermed holder længere liv i gode, gamle modeller. 

Læs også disse artikler

Derfor skal dine børn være spejder

Spejder livet under åben himmel med lejrbål og sang Det er vigtigt at stille sig spørgsmålet: Derfor skal...

Tag på sommerfuglejagt med ungerne i bilen

Man kan altid finde på noget at lave med familien i weekenden, hvis bar man bruger sin fantasi. Der er museer man kan...

Sådan vælger du en hækkesaks til dit behov

Når det kommer til at vedligeholde din hæk og holde den ser ren og pæn ud, er det vigtigt at have den rigtige hækkesaks....