Mit første gamerbord – fra puslespil til game

RELATEREDE ARTIKLER

Hvad er et gamerbord? Dette spørgsmål vil nogen have svært ved at besvare. For nogle kan et gamerbord blot ligne et lidt indviklet møbel, der jo egentlig ikke bringer meget andet med sig end en højere pris, farver og nogle producentmærkater. I al sin enkelhed er et bord jo bare en bordplade og (som regel) fire ben, der muliggør en aktivitet som at spise, lægge puslespil eller game.

Det rette gamingbord er alfa omega

Det er dog ikke alle, der ser det på denne måde. For en gamer vil et gamerbord betyde meget mere. Det bliver ofte brugt som omdrejningspunktet for hele ens spille-liv. Et gamerbord gør det muligt at sætte computeren eller konsollen op på et solidt fundament, hvilket øger komforten ved lange gaming sessioner markant. Samtidig kan man placere forskellige ting rundt om sig selv på bordpladen, såsom drikkedunke.

Andre fordele ved et gamerbord

Der er selvfølgelig også andre fordele ved et gamerbord. For eksempel vil en god bordplade af hærdet glas kunne modstå eventuelle skader fra spillene, mens det tynde design sikrer, at du ikke kommer i vejen for din computers luftcirkulation. Derudover kan de fleste gamerborde justeres i højden, så de passer til alle.

Så hvad enten du er nybegynder eller veteran inden for gaming, anbefaler vi, at du overvejer et gamerbord til din kommende pc-setup.

https://gamingmagasinet.dk/gamer-bord/ kan du læse mere omkring gamerborde og finde det helt rette til dig og dit behov.

Læs også disse artikler

Moseperlemorsommerfugl – Boloria Aquilonaris

Moseperlemorsommerfugl også kendt som Boloria Aquilonaris på latin er en sommerfugl af takvingefamilien. Den er vidt udbredt i Norden og holder til...

Hvad er solformørkelse?

Hvad er måneformørkelse? Der er ikke mange naturfænomener der kan måle sig med en måneformørkelse. Den opstår når fuldmånen...

Poppelsommerfugl – Limenitis populi

Poppelsommerfuglen også kaldet Limenitis Populi på latin er en sommerfugl af den kendte takvingefamilie. Den er ret sjælden i Vesteuropa, men den...