Mit første gamerbord – fra puslespil til game

RELATEREDE ARTIKLER

Hvad er et gamerbord? Dette spørgsmål vil nogen have svært ved at besvare. For nogle kan et gamerbord blot ligne et lidt indviklet møbel, der jo egentlig ikke bringer meget andet med sig end en højere pris, farver og nogle producentmærkater. I al sin enkelhed er et bord jo bare en bordplade og (som regel) fire ben, der muliggør en aktivitet som at spise, lægge puslespil eller game.

Det rette gamingbord er alfa omega

Det er dog ikke alle, der ser det på denne måde. For en gamer vil et gamerbord betyde meget mere. Det bliver ofte brugt som omdrejningspunktet for hele ens spille-liv. Et gamerbord gør det muligt at sætte computeren eller konsollen op på et solidt fundament, hvilket øger komforten ved lange gaming sessioner markant. Samtidig kan man placere forskellige ting rundt om sig selv på bordpladen, såsom drikkedunke.

Andre fordele ved et gamerbord

Der er selvfølgelig også andre fordele ved et gamerbord. For eksempel vil en god bordplade af hærdet glas kunne modstå eventuelle skader fra spillene, mens det tynde design sikrer, at du ikke kommer i vejen for din computers luftcirkulation. Derudover kan de fleste gamerborde justeres i højden, så de passer til alle.

Så hvad enten du er nybegynder eller veteran inden for gaming, anbefaler vi, at du overvejer et gamerbord til din kommende pc-setup.

https://gamingmagasinet.dk/gamer-bord/ kan du læse mere omkring gamerborde og finde det helt rette til dig og dit behov.

Læs også disse artikler

Brun Pletvinge – Melitaea Athalia

Brun pletvinge eller på latin Mellicta Athalia er en sommerfugl af Takvingefamilien, som er vidt udbredt i Europa og gennem Asien.

Svalehale – Papilio machaon

Papilio Machaon, som på dansk hedder Svalehalen er en sommerfugl, som er udbredt henover den Nordlige halvkugle og elsker subtropisk til næsten...

Iris – Apatura iris sommerfugl

Iris eller på latin Apatura Iris er en sommerfugl af Takvingefamilien, der er udbredt i Mellemeuropa fra Frankrig og helt over til...