Sidste nyt om ulve i danmark

RELATEREDE ARTIKLER

Det var for mange en oplevelse med ulve i Danmark og alle ville gerne høre det sidste nyt om ulve i Danmark. Det blev sommerens landeplage, der splittede Danmark i to halvdele. for det blev hurtigt til et spørgsmål om ulve i Danmark for og imod. Der var ikke gået lang tid før debatten rasede om ulvene skulle jages og skydes eller om de skulle være en del af den danske naturoplevelse. Det var selvfølgelig ud fra om man mente at ulven var farlig og kunne finde på at angribe eller om den var et eksotisk indslag på en skovtur. De fleste der ikke kender til ulve tænker sikker at det er en farlig oplevelse, men ulve jager ikke mennesker, men mindre dyr. Dog er der historier om desperate dyr – også ulve.

Ulve – et lokalt problem

hvor er der set ulve i danmark, tænker du sikkert hvis du bor på sjælland eller fyn og aldrig har set en ulv, på trods af de første tusinde ture i skoven. De krydsede grænsen ind mod sønderjylland og er derfor et ret lokalt problem. Det var således sønderjyderne der skulle gøre op med om de skulle jages eller ej. Det er en problemstilling der endnu ikke er løst, men som vil blive ved med at komme eftersom det er det varme vejr overalt, der gør at ulven igen søger mod nord.

Men hvor mange ulve er der i danmark? Det spørgsmål er svært at svare på, men det anses at der er cirka en håndfuld ulve eller færre, der indimellem volder landmænd problemer. Det er fordi de ikke sætter tænderne i mennesker, men derimod for og høns.

Så hvordan tænker du om ulve i danmark for og imod? Mener du at den skal udryddes helt eller skal den have lov til at leve sit liv i de danske skove.

Læs også disse artikler

Skab den perfekte underholdningsområde med et elegant barbord

Er du træt af den klaustrofobiske plads i din stue eller spisestue, når du skal underholde gæster? Du kan skabe det perfekte underholdningsområde hjemme...

Kejserkåbe – Argynnis paphia sommerfugl

Kejserkåben eller på latin Argynnis paphia er en sommerfugl af Takvingefamilien, som ses i farverne grønt, hvidt og violet.

Skru ned for forbruget og spar penge

Er du vant til at have lyset tændt i hele boligen, når du er hjemme? Kører vaskemaskinen, opvaskemaskinen og diverse apparater hele...