Vælg den bedste topcoat

RELATEREDE ARTIKLER

En perfekt manicure afsluttes altid med en god topcoat. Når man vælger topcoating til negle, er det en fordel at undersøge udvalget først. Topcoaten skal sikre lang holdbarhed på neglelakken under. På internettet kan man finde forskellige guides. Dette kan hjælpe med at vælge den absolut bedste topcoat.

Hvad er bedre en flotte og nymalede negle? Det er et virkelig godt spørgsmål. En god topcoat sikrer det bedste resultat af neglelakke. Man kan læse om topcoat til negle online på Bapoon. Her har de testet en masse forskellige topcoats på markedet. Resultatet af testen tilkendegives længere nede i artiklen.

Bedst i test – topcoat

Hvis man ønsker at vide mere om testen af den bedste topcoat, så se mere online her. Her kan man også læse mere om neglebehandling. Men hvilke topcoats er egentlig blevet testet? CND Long Weat Top Gel-Like Effect 15 ml topcoat har indtaget en stærk 2. Plads. Denne topcoat er utrolig hurtigtørrende. Den giver neglelakken en højglans. Den minder lidt om gellack.

2. pladsens fordele og brug

  • Tørretiden på denne topcoat er på overraskende 8,5 minut
  • 7 dages holdbarhed
  • Den fjernes på hel normal vis
  • Inden den lægges, bør man fjerne fedt og urenheder på neglene. Dette giver det bedste resultat og holdbarhed

Hvem er vinderen?

På førstepladsen kommer Le Mini Macaron topcoat 3 x Shine. Neglene bliver utrolig stærke efter brug af denne. Neglelakken har en høj glans. Lakken er utrolig holdbar. Den kan holde i helt op til 3 uger. På mange måder minder den om gellack. Den skal desuden også ind i en UV-lampe, for at sætter sig. Denne neglelak kan ikke fjernes med almindelig neglelaksfjerner.

I stedet bliver man nødt til at fjerne lakken ved hjælp af stærk acetone. Man kan også vente, til at lakken selv begynder at falde af. Derved kan det lettere fjernes. Fordelene ved denne topcoat er at neglene bliver meget glansfulde. Samtidig er holdbarheden helt vildt god.

Læs også disse artikler

Det Hvide L – Nymphalis Vaualbum

Det hvide L eller på latin Nymphalis Vaualbum er en sommerfugl af Takvingefamilien, der i Europa primært findes den i det østlige...

Skovblåfugl – Celastrina argiolus

Skovblåfugl som på latin går under Celastrina Argiolus er en af de mindre sommerfugle af Blåfuglefamilien. Det er en af verdens mest...

Oplev verden på tomme lommer

Du kommer langt med to ben og en rygsæk, men du kan komme – meget - længere. Du kan naturligvis vælge den...