Køb aktier i dag

RELATEREDE ARTIKLER

 

Har du hørt om A.P Møller Mærsk aktier?

Du kender nok til virksomheden A.P Møller Mærsk, det er da også en af Danmarks største virksomheder og det faktisk en virksomhed som mange danskere er stolte af og det er ikke uden god grund! De er nemlig i dag ikke mindre end 95.000 ansatte og tilbyder deres service i over 130 forskellige lande. Deres hovedkontor ligger i København og deres primære forretning er fragt med skibe, det er også der de har tjent store dele af der summer.

A.P Møller Mærsk blev oprette i 1904 og er faktisk Danmarks største erhvervsvirksomhed. Når det kommer til at udbetale udbytte til deres aktionærer, så er de altså også en af de virksomheder som betaler allermest per aktie du ejer, det er dog også en forholdsvis dyr aktie at købe. Sidste år altså 2021 havde virksomheden en af deres bedste år overhovedet og de udbetalte derfor også et helt vildt udbytte til virksomheden aktionærer. Hvad du havde ejet aktier hos dem, ville du have fået udbetalt 2.500 kroner pr aktie du ejede.

Hvis vi kigger på deres regnskab, så kan vi også se det er en virksomhed, som hele tiden bliver ved med at vækste der toplinje og bundlinje og jeg ser derfor en meget lys fremtid for denne aktie. Det kræver dog man har lidt midler, som du er klar til at investerer hvis det er A.P Møller Mærsk som du vil investere i, for som sagt så er det også en dyr aktie at indkøbe.

Jeg håber du har fået lidt mere viden om virksomheden og har fået mere blod på tanden til at investerer opsparingen. Hvis du har brug for mere viden om aktieverdenen, så er du altid velkommen til at læse meget mere om aktier på aktierdk.dk hvor du kan læse mere end 100 indlæg om forskellige aktier.

Læs også disse artikler

Poppelsommerfugl – Limenitis populi

Poppelsommerfuglen også kaldet Limenitis Populi på latin er en sommerfugl af den kendte takvingefamilie. Den er ret sjælden i Vesteuropa, men den...

Guldhale – Thecla betulae sommerfugl

Guldhalen eller på latin Thecla betulae er en sommerfugl af Blåfuglefamilien, som er meget udbredt i dele af Europa og Asien. Her...

Giv skrotbilens reservedele vinger

Hvis ens bil er ved at være et affløjet eksemplar, så er det tid til at finde en måde at afvikle den på,...