Giv sommerfuglene fred med en hundeseng til Vuffen

RELATEREDE ARTIKLER

Man bliver virkelig ven med sin hund. Også selvom den løber efter sommerfugle og andre vingede væsner og opfører sig lidt for kæphøjt. Den er og bliver menneskets bedste ven, i skarp konkurrence med sofaen og familiebilen. Mennesker og hunde har bare noget sammen. Og vi vil bare gøre alt hvad vi kan for at den skal have det godt – og for at den ikke hele tiden hopper op i sofaen af bare begejstring over venskabet. 

Hvis Vuffer er slem til at indtage sofaen, så kan man finde bløde hundesenge hos canem.dk. Her kan den ligge og føle sig forkælet, mens vi selv nyder den gode plads i sofaen. For bløde hundesenge har det, der skal til for at hunden føler sig godt tilpas. Man skal naturligvis lære den at dette her er dens sted, men det gør man nemt ved at lægge et par uimodståelige godbidder ned i hundesengen til den. Der er ikke det, man ikke kan bruge godbidder til, når Vuffer skal lære nye ting. 

Hver sit møbel 

Hunde har altid haft en forkærlighed for sofaer, lænestole og senge. Og de kan godt have svært ved at forstå hvorfor de ikke må ligge der, når vi mennesker må. Mange mennesker ender med at give op, og lade vovsen ligge i sofaen. Soveværelset kan man da lukke døren til. Men faktisk kan en blød hundeseng gøre underværker. Det er rart at være hund, når man har sin helt egen seng at ligge i. 

Gode hundeting online 

Hos canem.dk er der masser af udstyr at finde til menneskets bedste ven. Hvis man går på opdagelse i sortimentet, vil man helt sikkert kunne finde en sjov eller skøn gave til sin hund. Det er nok at vælge imellem i denne webshop. 

Læs også disse artikler

Sådan holder du din arbejdsplads ren og ryddelig

Det er ingen hemmelighed, at en ren og ryddelig arbejdsplads er mere produktiv end en, der er rodet og uoverskuelig. Undersøgelser har faktisk vist,...

Book tidligt for at få en perfekt ferie

Er du på udkig efter at booke en skiferie, men vil du ikke risikere vejret? Tjek nogle af de højeste skisportssteder i Europa! Når...

Hugorme og giftige slanger i danmark

Hugormen i sin favorit position Er du en af de mange der elsker at vandre i naturen, men...