Oplev verden på tomme lommer

RELATEREDE ARTIKLER

Du kommer langt med to ben og en rygsæk, men du kan komme – meget – længere. Du kan naturligvis vælge den mangfoldighed som den danske natur byder på. Du kan nøjes den danske strand og det salte vand. Den danske skov med nåletræer og skjulte skatte, som lysninger med sommerfugle og moser med stille vand og masser af insekter. Men lige udenfor landets grænser ligger en verden, der venter på at blive opdaget og indtaget. Der kan dog være det problem, at du ikke har pengene. Du kan komme meget langt omkring for med lån er der både til den lille tur til naturoplevelser syd for Krakow og den helt store naturoplevelse i Canadas bjerge eller Brasiliens jungle. Du kan høre lånemuligheder her hos Norwegian Bank, der både byder på rejser og nemme lån.

Så hvad siger du til at vandre langs den spanske nordkyst uden at skulle tænke på andet end dig selv himlen over dig. Eller hvad de norske fjelde og fjorde, mens duften af skovjordbær og muld omgiver dig. De svenske skove eller Finlands snefyldte bakker mod øst. De nærmeste naboer er kun et lån herfra. Det er endda de små lån, der giver dig en frihed udover det sædvanlige. Så kommer der meget mere spændende rejser hvis du graver lidt dybere ned i lånemulighederne.

Du lever kun en gang – at rejse er at leve

Du lever kun én gang, så hvis du er fattig på oplevelser, eller bare gerne vil lidt mere end en danske natur, så er det naturligt at længes. Efter fremmede og eksotiske himmelstrøg. Efter at ride på elefanter gennem den blå by i Indien. At opleve junglen i Sydamerika. At se de store sandsletter i Sahara. De største bjerge i verden ved Himalayas bjergkæder. Der er så meget natur i verden og så lidt tid. Det unikke – som australiens natur der går op i røg og Brasiliens regnskov der fældes – forsvinder dag for dag. Så skal du opleve er det nu. Der er også noget poetisk i at låne penge hos et selskab, der primært står for rejser – billige rejser vel at mærke – så der er lidt så behøver “du behøver kun at handle et sted” over det. Der er meget mere at læse om de muligheder du har for lån penge og dermed vejen til kæmpeoplevelser her.

Morgenstund over Savannen i Afrika

Du får mere end du giver, når du oplever Amazons floder og sejler på den grønne og sorte flod. Der ser den storslåede natur med et vildt liv du aldrig har oplevet. Du glemmer aldrig nætterne, når junglen vækkes til live og lyset går ud. Det er noget andet end en dansk sommeraften ved Tisvilde Hegn. Men verden byder på meget mere. For der er kæmpebjørne og elge når du er kommet op i Canadas barske natur. Her er mere end kulden at slås med. Det er den rå og uforfalskede natur med det helt store vue. Her skal du rigtig få smæk få de lånte skillinger. Ellers er der dømt i hælene på Crocodile Dundee og rundt i den australske natur. Det er wildlife i bedste backpacker stil. Det er dyrt, men en oplevelse for livet. For Australiens natur kan også opleves fra helikopter og med båd. Det sidste kunne være Afrika. Både Savannen og tårnhøje Kilimanjaro byder på den rigtige oprindelige rå natur. Det er her mennesket tog sine første skridt. Fremad og uden at se sig tilbage. Du kan gå i deres fodspor og opleve hvordan løver går side om side med flodheste, næsehorn og zebraer. Hvordan fødekæder er etableret. At rejse er at leve – og et lån er dit første skridt.

Læs også disse artikler

Apollo – Parnassius Apollo

Apollo eller på latin også kaldet Parnassius Apollo er en lille sommerfugl af Svalehalefamilien. Den findes i bjergområder, men i Norden kan...

Gul Høsommerfugl – Colias Hyale

Gul høsommerfugl som på latin hedder Colias hyale er en sommerfugl af Hvidvingefamilien. Den er særligt udbredt i Europa.

En tur på stranden – de bedste steder

En tur i naturen er forfriskende for de alle. Vi er heldige at bo i et lille land, hvor der er kort...